cutiuța magică...
v`ar plăcea să aveți așa ceva? =)))



...de acuma încolo cand văd pe cineva că se uită ciudat prin ceva la mine mă ascund :))))
EXISTĂ: nu vreau & nu pot
Mă enervează când nu vreau să fac ceva și se găsește câte un deștept sau o deșteaptă să spună 'nu există nu vreau'.
Dacă tu crezi că nu există 'nu vreau' facem o încercare, pune`mă pe mine să mă duc cu cineva cu motocicleta... că o să auzi un NU VREAU de nu`ţi mai trebe să mă întrebi a doua oară, si o sa crezi ca exista :)).
Dacă crezi că nu există 'nu pot'... hmmm... să mă gândesc... pune`mă sa înot...acolo afli și de nu vreau și de nu pot în acelaşi timp :)) ...și de nu știu! Dar să luăm pe nu pot singur... nu pot să sar la săritura`n lungime la sport cat trebe... da nici dacă`mi promiţi miliarde, așa că fără fițe dacă am spus că există, atunci așa este. :P


*** și încă o chestie... de ce se comentează doar la ultima postare?? [asta nu e statistică, e ceva ce am observat eu, și nu doar pe blog la mine]
vreau sa dorm! :)
Asa`i ca e dulce somnu cand suna ceasu?
Nu`mi plac diminetile, nu`mi palce cand tre sa ma trezesc la 8 la 9 chiar si la 10 nu`mi place, nu`mi place cand 'tipa' ceasu la mine sa ma trezesc, ma sperie :( ...cateodata uit si ce am visat noaptea respectiva. Dar maine nu e o dimineata dinaia in care sa sune ceasu, sau sa ma trezesc obligat fortat pentru ca trebuie sa plec la cursuri sau altundeva... sa nu ma sunati pana la ora 13! :))
Imi place sa dorm... dorm mult... dorm si pentru voi... nu`mi palce sa fiu trezita fara motiv, motiv serios.
E interesant ca semestru asta am un curs de la 8 dimineata la care nu stiu cat de prezenta voi fi, cu altceva in afara de trup, care va zacea acolo ca o planta :)) ...va fi interesant.
Mi`ar placea ca ziua sa inceapa la 11 cel mai devreme, pana atunci sa fie program facultativ pentru cei care nu au somn, cunosc persoane care nu mai pot dormi dupa 7 [pe cand la mine 7 e miezu noptii :))].
O viata am... si pe aia o dorm... si care`i problema?


M`am nascut obosita si traiesc pentru a ma odihni.
'te spun la mama!'
mai tineti minte cum faceam cand eram mici si ne supara cineva 'te spun la mama' / 'te spun la tata' ...e acum, mai nou, nu se mai spune asa, se zice 'te spun pe blog' / 'ajungi pe youtube' si poate de acolo afla si mama si tata :)) ...mi se intampla cateodata sa fiu undeva si cand cineva face / spune ceva "te spun pe blog" / "asta ajunge pe blog", de parca ma ajuta cu ceva, bine ca nici faza cu mama si cu tata nu prea functiona cand eram mica, decat cu fratii mei :D [si am destui] ... acuma nu spun despre nimeni pe blog ...dar data viitoare cand se va intampla... poate :))
AS la volan! =))
As la volan
Total: 78 puncte
71-80 de puncte
AS LA VOLAN


Desi nu esti soferul perfect, denumirea de 'As la Volan' tine sa sublinieze modul in care te privesti pe tine insuti (insati). Esti un sofer foarte bun, cu reflexe si decizii rapide si exacte, stii sa manuiesti volanul si ai curajul de a-ti asuma riscuri pentru a ajunge mai repede la destinatie.

Stilul tau de condus se aseamana cu pilotajul sportiv uneori, desi asta depinde de ziua in care te afli si de starea ta de spirit. Intr-o singura zi acum poti fi calm si sa mergi agale, dar in minutul urmator sa te iei la intrecere cu vreunul din trafic sau sa faci semne obscene vreunui prost.

Atentia iti este distrasa uneori de prea multe lucruri si ai trecut la limita de o multime de accidente. Zgarieturile insa au fost mici, iar tamponarile nu iti stau in obisnuinta. Chiar si cand o sa apara (este inevitabil), nu o sa fie din cele grave.

Totusi, ar fi bine sa ai mai putini nervi la volan. Oricat ti-ar placea viteza, sunt zone in care rulezi pur si simplu prea tare. Ai o atitudine in general dispretuitoare fata de ceilalti parteneri de trafic, ceea ce este in sine o greseala. Nu poti pretinde respect si intelegere daca nu le acorzi tu primul, nu?

Te lauzi uneori cu performantele tale la volan, desi ramai uneori uimit sa afli ca altii le-au depasit cu brio. Ai vrea ca traficul din Romania sa fie ca cel din Vest, insa de multe ori si tu te comporti fix la fel cu cei pe care ii injuri cu atata pofta.

Totusi, defectele tale sunt mai putine decat calitatile, si tot ce ar trebui sa faci ar fi sa iti improspatezi un pic cunostintele de legislatie, sa ai mai mult respect si mai multa toleranta in trafic si sa conduci mai incet in zonele periculoase. In rest, distractie placuta pe serpentine!

[daca vrei sa faci testul da clic pe 'diploma']
despre mine... diverse :)
...am vazut prin mai multe bloguri chestia asta si din lipsa de altceva complectez si eu :P


Sunt adormită.
Aş vrea să am o mașină, doar a mea.
Păstrez un nasture galben care trebuie să îl dau cuiva când o să ne întâlnim.
Mi-aş dori să nu mai ningă.
Nu îmi place să îmi pună cineva mâna pe gât!!!
Mă tem de proști și de câine. :D
Aud ...da :)) ...aud pe Dani cum vorbește dincolo.
Îmi pare rău, nu–mi pare. :)
Îmi plac cireșele. :)
Nu sunt [țigană =)))] ...interesată.
Cânt doar dacă vreau!!!
Niciodată nu o să mă dau cu motoru!!!
Rar mă supăr pe cineva.
Plâng rar... și când plâng nu mă vede nimeni. :P
Nu sunt mulţumită ...ba sunt. :)
Nu îmi place (a mai fost odată) ...să fiu trezită dimineața.
Sunt confuză ...da?!@#?!
Am nevoie de idei. :D
Ar trebui să dorm mai puțin... da nu insist. :))
primăvaro unde ești?!
iar ninge... zăpada... alb...

...fac cu nervii... frig... nu îmi vine să ies din casă... azi nici nu am ieșit decât odată pe balcon sa urlu după Robert că o aruncat în geam cu un bulgăre :))

...acuma iar tre sa scot mănuşile... şi fularu... :(

PRIMĂVARO UNDE EȘTI?!
adevar / provocare [3]
banuiesc ca stiti toti jocu asta...il joc si eu pe un forum cateodata, si uite ce provocare am primit:

Trebuie sa compui un Basm / Fairytale .
Conditii:
1) trebuie sa ai minim 5 personaje
2) personajele trebuie sa fie persoane de pe Aercurat (ex: DeeA, Alinamusat, Bebe , etc) , alegerea iti apartine.
3) sa aiba caracteristicile unui basm ( conflictul dintre bine si rau, intamplari fabuloase, probe, teste, cel putin o morala)
4) sa aiba o expozitiune, o intriga, un continut(actiune/conflict), un punct culminant, un deznodamant, si o expresie de final originala (ex: "am incalecat pe'o sa , si vi-am pus povesta-asa" ..ceva de genu :)) )
5) sa aiba un happy ending ! :))
6) sa incluzi fructe
7) sa incluzi si obiecte mai moderne (just for fun :)) :P)
8) sa fie absolut o compozitie proprie ! si cat mai originala :D
9) sa fie cu puncte de ortografie si punctuatie :)) :P
10) sa faci si o caracterizare indirecta/directa , prin continutul basmului la personaje (cel putin eroul si antagonistul)

...si uite ce mi`a iesit mie :))

A fost odata ca niciodata, ca daca n`ar fi nu s`ar povesti, undeva in lumea asta intr`un oras nu foarte mare, traia o familie de vampiri, erau 3 surori, una mai frumoasa ca cealata, alina era cea mai mare dintre ele, si era foarte frumoasa, fata mijlocie se numea dia, ea era putin mai frumoasa decat prima dar mai urata decat ultima [:)) asa`i in basme cel mai mic e cel mai frumos :))], mezina, ultima din familie era cea mai frumoasa fata din cate se cunosteau [normal ca asta`s io :))],dar vedeti voi fetele astea nu aveau tata, ele locuiau singure si trebuiau sa faca singure rost de sange ca sa supravietuiasca, in acel loc mai erau si alti vampiri care nu le placeau pe cele trei, dar era si un vampir care voia sa aiba grija de ele deoarece a fost prieten cu tatal fetelor, dar cand si acesta moare ucis de o maicuta cu o cruce mare de lemn, ele decid ca trebuie sa se duca in alt loc, unde vor fi mai bine primite.
Astfel isi incep cele trei calatoria spre tara vampirilor, cea mica era pasionata de condus si ca sa nu zboare asa mult si sa oboseasca au decis sa mearga cu masina, daca le oprea vre`un politist acesta nu traia mult, pentru ca foamea era mare [=))]. Merg ele cale de multe zile si intr`un final ajung la o poarta imensa de fier pazita de 2 vampiri puternici, cand acestia le vad si stiu ca ele nu sunt de acolo, se duc sa o cheme pe sefa lor [Kr!s]. Ei nu`i place sa fie deranjata din timpul ei asa ca fetele tre sa mai astepte la poarta pana trece de ora 22.15, atunci cand Kr!s este dispusa sa primeasca pe cineva inauntru. La ora 22.15 aude un bubuit in usa, erau gardienii, care au venit sa o cheme la poarta sa vada ce vrea sa faca cu cele trei, le primeste in tara lor, sau le goneste in alta parte. Ea vazand ca sunt frumoase si ca nu le cunoaste le intreaba de unde vin si tot felul de lucruri despre ele si familia lor, hotaraste ca ele pot intra in tara ei, dar intai trebuie sa treaca niste probe ca sa fie acceptate ca cetateni cu drepturi depline in tara vampirilor, daca una din ele nu poate sa treaca toate probele nu va fi primita niciuna. Fetele sunt de acord si decid sa se ajute in probe cat de mult posibil.
Prima proba se dovedeste a fi una destul de usoara, trebuiau sa joace Dyna impotriva campionului pe tara, joc la care toate trei erau experte, pentru ca jucau acasa foarte mult [:))], joaca alina prima, fiind cea mai mare, in 10 minute il bate, dia joaca si ea, il bate in 8 minute, iar DeeA[adica io :))] il bate ce mai repede, in 5 minute, devenind astfel noul campion pe tara la acel joc [=))].
A doua proba era ceva ce nu le facea lor placere, trebuiau sa prinda trei oameni, sa le suga sangele, si sa`i aduca acolo ca dovada ca au facut acest lucru. Pentru ca au decis sa faca toate probele posibile in echipa au desis ca aceasta este una posibila de facut asa, aveau deja 3 oameni in portbagaj, le`a oprit politia de trei ori, deci v`ati prins cine e acolo [:)))]. Lor le place sangele, dar nu le place sa faca asta ca o proba, dar pentru ca trebuie, de data asta o fac. Li s`a spus ca trei dintre victime trebuie sa fie fete. Pentru ca li s`au acceptat si cei trei politisti din portbagaj, le mai trebuiau 3 baieti si 3 fete. Fetele noastre incep cautarea din acea noapte, se intorc pline de sange dupa vreo 3 ore in care au cautat victimele, asteptandu`le la iesirea dintr`un local.
Si toti stim ca se crede ca un om care mananca usturoi crede ca este protejat de muscatura vampirilor, se crede ca le este frica de asa ceva, ultima proba era una prin care cele trei trebuiau sa isi dovedeasca taria trupurilor, fiecare avea pregatita o victima care mancase usturoi [:))))] si careia trebuiau sa`i suga 200 ml de sange, si sa supravietuiasca, asta era testu final, test de care nu mai trecuse un vampir de muuuuuult timp. Dar se putea ca una din ele sa bea 600 ml sau sa bea doar doua din ele. Dia, cea mijlocie nu putea sa faca acest lucru, ea de cand a fost mica nu putea suporta nici macar mirosul de usturoi dar sa mai bea si sange care are acest lucru in el, fetele nici nu au pus problema asa. Astfel alina si DeeA trebuiau sa bea fiecare cate 300 ml. Ele erau obisnuite cu acest gust, lucru nestiut de cei din acest loc, deoarece cele doua cand au fost mici au cazut intr`o lada de usturoi si au mancat atunci fiecare cate o capatana de usturoi [deci... deja nu mai stiu ce sa aberez], asa ca incep ele si beau cate 300 ml fiecare. Astfel aceasta proba este trecuta de fete, dar Kr!s nu este prea incantata, deoarece fetele sunt frumoase si cu toate ca acum nu au nimic al lor in acea tara, cu frumusetea lor vor putea sa faca multe. Lui Kr!s ii este reamintit de cei doi gardieni, Little Mermaid si Sergiu, ca este obligata sa le lase pe fete in tara vampirilor, deoarece asa scrie in Codul de Sange al Vampirului.
Fiul lui Kr!s [asta`i bebe :P :))] a fost plecat din tara in tot acest timp si intr`un final ajunge si el inapoi, vazand ca este mare galagie si haos in arena probelor se duce sa vada ce se petrece acolo, vazandu`le pe cele trei fete, si dandu`si seama ca au trecut de probe, cere mamei lui sa ia pe una din ele de nevasta [mai conteaza care? :))]. Bebe si`a luat nevasta si a plecat cu ea in anii de sange [nu de miere :))], timp in care anii li s`au parut zile si zilele minute [blabla :))]. Si au trait fericiti [pana am aprins becu :)), adica ] pana la adanci batraneti.
Si`am incalecat pe`o roata si v`am spus povestea`n data. [:))]

P.S. la nunta au mancat mere [am uitat de fructe :-S]


daca nu va place io renunt la cariera de scriitor =)))


PS. mai am doua pe aici de mai demult, daca vreti sa vedeti dati clic aici si aici.
despre mine... din clasa a 12a
m`am apucat sa`mi golesc un dulapior cu 2 rafturi plinde de tot ce vrei si ce nu vrei... si am dat peste o foaie de prin liceu, banuiesc ca e clasa a 12a :)) ...ca de atunci tot bag in dulapior... si azi m`am gandit sa le scot =))
si sa vedeti ce ziceau colegii mei atunci despre mine:
esti optinista si stii sa te distrezi (Dya)
este o fata vesela (Iulia Cretu)
veselia si optimismul (Cristina R.)
soada si tot timpul bine dispusa (Dana R.)
faptul ca tot timpul rade (Iulia S.)
tot timpul Bine dispusa - razi all the time (Adalia) - all era subliniat cu vreo 4 linii
imi place ca esti foarte vesela si razi tot timpul (Mirela)
distrata mereu si skumpa (Klaudia) - de atunci se scria cu k =))
stie sa destinda atmosfera, optimista (Andreea F.)
parca are 5 anisori (Simida)
parca are 3 anisori... imi palce cum rade (Marius)
rade toata ziua dar nu pare obraznica (Paul) ...asta da =))
apreciez ca ai temperamentul sagvinic (Cipi T.)
prietenoasa, simpatica (Diana C.)
imi palce rasul ei (Ale)
si in final colegul meu de banca :))
imi da bucati (Beni)
...deci m`am schimbat? ...dupa parerea voastra in ultimi 3 ani si ceva
Camera sufletului meu
...aceasta camera se afla undeva pe o plaja... langa ocean, cu peretele de catre ocean de sticla, un pat imens, dinala ca din filme, ca patul regelui, asa bine dorm acolo... :P poze... pe pereti, una este cu familia mea si una este cu noi doi[aflu eu odata si cine e al doilea din poza], peretele de sticla are o draperie imensa... ce culoare sa aiba ea oare... visinie, cred ca ar fi interesant... si dulapul din colt e mare, multe rochii se afla`n el, frumoase...oare cand le port toate? ...nu, nu vreau televizor, nici calculator...pot sa vad oceanu, sa citesc o carte, acolo am alte preocupari... semineu, da vreau semineu... sa fac foc cu lemne seara, sa ma uit la lemne cum ard...si sa ma gandesc departe... sa nu uit de oglinda, o oglinda dinaia cu aspect antic, rotunda... undeva pusa acolo, si cand trec pe langa ea sa ma oglindesc :) ... sa am unde ma privi cand probez toate rochiile... si mai vreau langa geam un balansoar, sa adorm in el uitandu`ma la ocean si la valurile lui :)

'Andrea, tu pe cine iubesti cel mai mult?'
mi s`a spus sa mai scriu ceva pe aici... si fiind in pana de idei, il intreb pe bebe sa`mi dea o idee despre ce sa scriu... intr`un final zice sa scriu despre copii... si ma loveste o amintire sa`i zic asa :))
...eram intr`o duminica dimineata dupa biserica ma pregateam sa plec acasa, si vine un copil [am eu acolo 3 copiii dragi ;)] la mine, "Andrea, ma iubesti?" 'Da.' ...era deja foarte fericit... "Da... pe cine iubesti tu cel mai mult?" ...stau si ma gandesc putin ... 'Pe Cristina' ... "Nu pe mine?" ...'Pai tu esti dupa ea...ea e prima' ..."Andrea, da daca moare Cristina, pe mine ma iubesti cel mai mult?" ...eram un pic socata de gandu lui ...si ca sa`i raspund zic.. 'Da' ...
...trece ceva timp...
...vine Cristina..."Andrea, ce le`ai zis la copiii astia? Ca mi`o zis ca sa ma calce autobuzul" ... ii povestesc faza... intre timp apar si copiii inapoi...si cel de dinainte imi spune mie "I`am spus la Cristina ca sa o calce autobuzul"  
... da nu o calcat`o :))
... bine defapt primu loc, inainte de unu e al meu :))
'vrei sa ne uitam la film?'
'vrei sa ne uitam la film?' ...la intrebarea asta sa`mi raspunde`ti cu NU, daca nu va place sa va povesteasca cineva filmul de dinainte (in caz ca l`am mai vazut)... daca nu va place sa isi dea cu parerea cineva despre ce o sa se intample din 5 in 5 minute :)) ... daca ati mai vazut filmu respectiv si nu vre`ti sa fiti intrebati la fiecare faza mai interesanta "si acuma ce o sa se intample?" ... "asa`i ca ala nu e de vina?" ... "ai vrea sa fi in locul lui?" ...chesti de genu... si intrebarea cea mai enervanta (pt cei care o sa se uite cu mine bineinteles) ... 'cum se termina filmu?' =)) ... si nu, nu mi se pare aiurea sa stiu de dinainte ;) ...asa ca... cine vrea sa ne uitam la un film? =))
...promit ca NU ma abtin din comentarii, daca acuma ma uitam singura la film si il intrebam pe zuPPazThaR pe mess ce si cum o sa se intample... apoi daca e cineva langa mine, e mai simplu sa deschid gura si sa intreb decat sa scriu pe mess =))... nu de alta, mai ales daca stiu ca e cineva care stie ce o sa se intample cu atat vor fi mai multe intrebari ;))

PS. m`am uitat la Seven Pounds :)
"tu ce vezi cand te uiti pe geam?"
Ma intreabat odata cineva "tu ce vezi cand te uiti pe geam?" ...stau ma gandesc si primu lucru ca il zic... cimitiru... defapt nici macar nu e cimitiru in prim plan sa zic asa... da il vad si stiu ca e acolo, casa vecinilor de 'peste gard' e mai aproape dar nu am zis aia, probabil ca e prea 'normal' sa vezi o casa pe geam si de aia :)) ...bine ca mai sunt... copaci, antena aia de la dolce =))) ...niste gradini ... o fantana... o strada, pe care joaca copiii fotbal, ma duceam cu bicicleta cand eram mica, iarna cu patinele :) cate`am mai facut pe strada aia... si bariera... si cerul...si daca stau in pat vad doar hornu de la casa vecinilor... si acuma fumu care il scoate :)) ...
tu ce vezi cand te uiti pe geam?
...la varste diferite... gandim diferit
Esti persoana favorita pentru Cineva?
te`ai gandit vreodata la chestia asta? eu nu... si acuma daca m`ar intreba nu stiu ce i`as raspunde :) ... si totusi mi`ar placea sa cred ca da... macar pentru o persoana...
imi place...
imi plac mie multe...hai sa va spun cateva din ele: :)
  • sa conduc... tare... si bine (nu tare prost) ...pe ploaie ...pe noapte
  • sa rad... sa`i vad pe alti ca rad... sa fie doar buna dispozitie
  • ciocolata... inghetata de ciocolata, si doar de ciocolata... si cateodata de alte sortimente
  • culoarea rooooz :P
  • primavara
  • sa mananc seminte... si sa beau o cola pe langa ele ;)
  • cola merge si singura :))
  • sa dorm... sa lenevesc in pat... sa dorm cu mana pe burta :))))
  • sa fie liniste... macar cateodata
  • ... ochii albastrii... verzi... si ochiiiiiii faini :)
  • sa merg la biserica ;)
  • noaptea cu luna plina... si cu muuuuuulte stele pe cer
  • ziua ploioasa de vara
  • sa fac misto :P ...da mi`am cam iesit din mana :))
  • sa joc table... si sa castig, bineinteles
  • ...cum sa uit... imi place...ador... sa mi se faca masaj :) :X :P
  • piersicile :D
  • cand miroase afara a 'iarna'
  • ...sa visez... interesant :))
  • cand am vocea ragusita ...
  • ...pe la facultate... dar nu cand e sesiune :)) ...imi plac pauzele...la suc :))
  • sa ma plictisesc... cateodata :)
  • ...si multe altele ;)
... o sa fac si una cu ce nu`mi place...poate... ca de la aia o sa profitati...si sa ma enervati daca o fac :)) ...aia poate fi impotriva mea... asa ca ma mai gandesc :P
merge... e la loc!
...sunt un geniu.. sau nu... ca nu eu mi`am dat seama ce trebuia sa fac :))
da macar... il cunosc pe cel care stie :D ... e si aia ceva... daca nu stii suna un prieten, daca nu stii ca prietenu stie... te suna el pe tine :) ...si dupa ce m`am chinuit azi noapte sa fac pe acolo toate posibile...si imposibile :)) ...azi imi zice bebe... da clic la editarea in html pe Întoarce şabloanele componentelor grafice la forma prestabilită si dupa ce dau clic... ca prin minune...merge... functioneaza... e ca inainte... gata... acuma ma simt mai bine :)) .

seara faina... pa pa...

...aaa ...si acuma merg si stelutele alea :)) ...ca erau de mult setate... dar nu se vedeau :D
`neatza
ce daca e `neatza ... la 11 jumate??? ca acuma e devreme...

cine ma ajuta sa`mi fac blogu la loc???
... ca am avut sansa sa il stric azi`noapte... si nu am ratat o astfel de ocazie :)))
da mai bine invat azi... ca maine am examen... si io nu termin in 3 ore... ca altii :)
in rest.. bate vantu... e rece... mi lene... as mai dormi... nu e fix :)) ... ma duc sa mananc... pa
hev ă nais dei!
... e fix!!! ...si ce daca?!
...ma iubeste :))
am o obsesie cu ceasu... tot timpul trebuie sa stiu cat e ceasu... daca as ajunge intr`un loc pustiu, as avea neaparat nevoie de un ceas... sa nu ma parasiti undeva fara ceas!
asa... acuma sa vedeti idea... te uiti la fix si gata, te iubeste cineva; pot sa stiu cine?!
...ca daca e dupa faza cu te uiti la 1 te iubeste cu A ...si daca te uiti la 13 cu M ... atunci e discriminare pentru literele de dupa 24 :)) ...ei pe cine iubesc?! ...si daca ma uit de 5 ori pe zi la fix?!
da`mi place sa cred ca ma iubeste si daca nu ma uit la fix...cu toate ca ma uit cam des... nu ma credeti intrebati prietenii... colegii... la mama nu`i zic cand ii fix deci o intrebati degeaba =)) ...daca vorbesc la telefon si se face fix, cel de la captu firului o sa stie asta :)) ... sunt incurabila :))

... si a mai trecut un fix in timp ce scriam asta :D ...
o zi din ianuarie (ultima din ele)
ieri... zi faina... din cateva puncte de vedere... cel mai important dintre ele: am condus... asa`mi place sa conduc... n`am luat permisu din prima... :)) nu din cauza ca nu stiu sa conduc, din cauza ca nu invatasem... am facut 21 de puncte prima data :)) ...dupa ce l`am luat si ma vedea cineva la volan "Tu ai 18 ani?" ... "Nu!" ... "pai si atunci de ce conduci?!?@#$!?" ... "Am 20." [am luat permisu cu o zi inainte sa fac 20 si de ziua mea am condus prima data :))] ...nu ma credea nimeni ca am 20.. da aia`i alta poveste :)) ...ca nici acuma nu ma crede lumea cand zic cand am... e ceva de genu "woow" =))
...si mi`era dor sa conduc... nu`mi place faza ca din cauza multora (nu unora, multora) din femei... toate sunt bagate in aceasi oala :)) ... nu am purtat semn de incepator, am zis ca ce sens are... si asa vede ca`s fata, mai pun si semnu ... e ca si cum as fi de 2 ori incepator :))

...si ieri m`am plimbat... destul :D ...dar m`as mai plimba ;))

...si plecarea de pe loc de aseara... o fost cea mai tare... :))


edit. uite... astea`s de vina :))
Clicky Web Analytics