nepotu...
Daniel - la 6 zile

donez castel....
donez castel de nisip pe plaja... castelul e in proiect... si odata cu el vise destramate...

... stiati ca nu`i fain sa fi stresat? - nu ca eu as fi....
... stiati ca e fain sa castigi... chiar daca nu e din cauza ca esti tu bun, ci din cauza ca celelalt greseste la un moment dat :))
... stiati ca ii fain sa stai cu copiii
... stiati ca ochii mei au trei culori... nu toade deodata... pe rand...in functe de lumina, anotimp...etc... acuma`s albastrii ... defapt mai au negru tot timpu pe mijloc :)))
... stiati ca de la Fanta aiurez :))
... stiati ca maine gata cu vacanta :(
... stiati ca ... nu stiu nimic :P
... stati ca nu mai stiu ce sa scriu :)
... facem pariu ca initial ati crezut ca am gresit mai sus la 'stati ca'?! =))


* am uitat ceva... zilele astea, mai egzact in 23 aprilie... blogu meu a facut 1 an de la prima postare :))
+ unu
in sfarsit am un nepot*... primu... nu si ultimu :D
...azi l`am si vazut in poze... e mic mic mic mic mic... mic :))

din 24 aprilie mama e bunica ;)) :)) ...cica il suna pe fra cineva si ii spune 'ce i`ai facut la taicato ma?! l`ai facut bunic.' ;))

...pana cand mai creste stau tot cu vara`mea ca ea deja se plimba singura ca e mai mare, are nepot mai mic decat ea cu 1an si 4 luni ;))


* il cheama Daniel :P

o noapte furtunoasa
vineri seara...
plictiseala... ce sa facem? ...mergem prin oras cu soramea si varamea[B]... prin centru... Piata Mare... in Piata Mare ajunge o nebuna care fugea prin fantana aia arteziana ca bezmetica...si maram facea concurs cu un tip, el nu parea prea incantat de situatie, mai ales ca erau destui care radeau de ei. :D ...ne plictisim de circu ala si dam sa plecam catre ...nicaieri :)) ... ne oprim pe o terasa.... bem un suc... cerem inghetata - n`are - ...B mananca o portie de cartofi prajti... am vrut sa`i iau si eu cativa da ardeau de numa si pan` sa se racesca i`o halit pe toti :)).
Ce sa mai facem acuma ca era inca 'devreme' :) ... sunam restu familiei [ca doar sunem multi] sa vedem baietii ce fac pe la ora aia, auzisem ca merg undeva la fotbal... sunam... erau acasa... cica 'acuma plecam' la bowling... bun... si noi venim :) ... acuma partea interesanta... trei fete pe strada noaptea merge bezmetice catre bowling... un indivit baut [sigur] incepe sa urle dupa noi si chesti de genu... de ajunge in fata mea la un moment dat la care io 'Auzi ma, ai vreo problema cu noi?' ... pleaca... mai vine cativa pasi dupa noi... si se duce in treaba lui...asta daca avea treaba :))
Sunam iar baietii... noi nu mergm singure pana la bowling ca deja s`a luat unu de noi...nu ne mai trebuie... mergem pe acolo jucam o ora... ne saturam si plecam acasa...
acuma urmeaza partea distractiva...'Cu ce mergem acasa?' 'Pe jooooos?' [io eram ceva de genu NO WAY :O:O:O]... am facut vreo ora jumate/doua pana acasa... interval in care am fost si pe la real... noaptea la 1
...la real... cumparam multe cipsuri si seminte... sa ne ajunga pe drumu lung care il mai avem de parcurs :)) ...si ne punem frumos la o coada... care inacel moment era cea mai scurta... numai ca persoana din fata mea avea un cos plin cu varf [probabil cumparaturi de pasti]... si mai era un tip cu 2 baxuri de bere si oua colorate[habar n`aveam ca poti cumpara oua gata colorate :D]... ii baga la aia toate produsele pe casa... si cand sa`i dea bonu sa plece zice 'ma scuzati s`a anulat bonu, tre sa bat totul inca odata' ...bonu ala de juma de metru :O:O:O ...la oricare din cozi daca mergem terminam mai repede ...
in orice caz...pe drum pana acasa dupa real am numarat 17 caini din care unu era sa ne haleasca...
...si vreo 2 zile m`or durut picioarele... cea ce ma face sa zic 'niciodata nu mai merg pe jos acasa' ...si pe langa toate alea mai si dormeam in picioare...
si mi`am mai amintit ceva...era sa ne ia si politita :))
Piatra de la gura mormantului



In mine inca se vorbeste despre stanca din care m-am smuls. Ii aud suflarea in fiecare fir de praf din trupul meu.

In mine inca e durere… durerea fiecarei lovituri de dalta ce m-a zdrobit, si parca e tot mai profunda, caci e tot mai goala de speranta ce-mi amortise atunci carnea-mi de piatra – gandul ca voi fi altarul unui templu candva, ori coloana ce-l tine laolalta, sau o bucata din scara ce e calcata mereu in picioare, dar e macar parte a templului.

Si sunt aici… dezgustata de vesnicul miros de mortii si sange uscat. De mine se lipeste intunericul. Nicicand n-am atins fumul jerfelor, doar lacrimi disperate ce urla la mine si ma implora sa le dau inapoi trupurile mortilor ce le acund in spatele meu. Ei nu pot sa inteleaga pur si simplu, ca moartea vorbeste despre viata… de aceea plang mereu.

Simt ca ascund infernul in mine, si nu imi mai pot suporta trupul greu. Tot ceea ce am visat sa devin s-a transformat acum intr-o radacina, din care creste puternic dispretul meu de sine.

[...]


Ceva, totusi, e ciudat in noapte aceasta... se spune ca acel ultim cadavru adus ar fi Fiul lui Dumnezeu. Ca sa vezi: Dumnezeu intr-o bucata de carne! Ce Fiu de Dumnezeu mai e si Acela care mucegaieste ca un animal? Dumnezeu… Dumnezeu…

Da… imi aduc aminte de Dumnezeu in acea prima zi a creatiei. Ce dulce imi era carnea atunci! Ce draga stralucire canta in launtrul meu… ceva se aseamana. Parca simt iar cum trupul mi se sparge in mii de bucati de atata lumina, si nu imi pare ca ar fi lumina de Soare. Dar, stai! De ce e zi pe partea celor morti? Eu trebuia sa pastrez intunericul si linistea in spatele meu, pentru ca ei sa „doarma linistiti”. Cine si-ar permite, si mai ales: cine ar putea sa ucida moartea de acolo?

Sub ochii mei bucata de carne sufocata in giulgiu incepe sa respire. Si sufla pe nari lumina.
Mi-e rusine c-am dispretuit Dumnezeul din El, de aceea, incerc sa fug. Mi-e teama. Mi-e trupul greu, si tot ce reusesc e sa ma tarasc pana dupa peretele mormantului, lasandu-l deschis.

Fiul trece pe langa mine. Cata lumina!... Nu m-a privit, dar nici nu e nevoie. Din pasi Sai, din tot ce a fost in aceste clipe am inteles ca m-a iertat… parca nu a mai e nici timp, nici spatiu, nici zgomot, ci doar iertare si dragoste.

A trecut. A trecut de mine Fiul. Hhhh… parca am retrait momentul Creatiei. Ce amintire! Ce prezent! Ce Dumnezeu! Sub ochii mei, tocmai a murit moartea. Sub privirea mea toate legile sfarsitului au fost zdrobite… iar eu sunt acum punctul din univers in care soarta universului s-a schimbat.

Incepe sa nu se mai vorbeasca in mine despre stanca din care m-am smuls, si-mi pare ca nu mai imi aduc aminte ce bucata de templu visam sa fiu… tot ce stiu e ca pe langa mine azi a trecut Cerul. Ce mi-as putea dori sa fiu mai mult decat bucata de piatra in spatele careia universul a inceput sa fie recreat?

Autor: Andreea Salahoru
sursa [aceasta e ultima din serie]
Mormantul



Iata, a trecut o saptamana de cand am fost luat de langa Muntele Mare si adus in acesta gradina. Toti ceilalti au ramas acolo...Iosif, sfetnicul Soborului din Arimatea, a poruncit sa-mi fie sapata in pantece o groapa....

Zilele acestea a fost tare mare zarva pe aici... Mi-a spus prietenul meu, vantul. Toti sunt tulburati la culme. Se pare ca a fost condamnat la moarte un mare invatator! Ieri s-a intunecat degraba!

Dar, ce se aude? Cine vine la timpul acesta din zi, cand lumea e gata sa praznuiasca Sabatul? E Iosif! Si cu el doua femei care asteapta afara! Aduce pe cineva infasurat intr-o panza de in. Cata tristete e pe chipul lui! Si cu cata grija Il aseaza! Oare cine o fi Acesta a carui pierdere naste atatea lacrimi pe chipul stapanului meu?

Si, vai, parca toata durerea omenirii e inchistata in acest colt de lume!
A terminat. Acum se apleaca. Iosif se inchina Omului adus.

[...]


Indraznesc sa ma apropii. Cine-o fi, oare? Chipul Lui mi-e cunoscut... Imi amintesc bine ziua in care Muntele Mare si cu noi, ceilalti, L-am vazut pentru prima data. Auzisem despre El de la ceilalti care L-au vazut si ascultat in timp ce-i invata pe oamenii din oras legea lui Dumnezeu. Nu ma gandeam ca Il vom vedea si noi. Cand a venit, L-am auzit vorbind cu cineva care ii cerea supunere in schimbul bogatiilor lumii acesteia. Acela zicea ca are puterea de a I le oferi daca i se va inchina Lui. A refuzat, spunand ca Singurul care merita inchinarea este Dumnezeu din cer.

Imi amintesc si acum puterea, siguranta cu care vorbea, maretia din privire.. Atunci am inteles ca El nu era oricine. Iar acum inteleg ca atunci am asistat la una dintre bataliile date pentru omenire, ca vorbea Insusi Dumnezeu.

Oameni netrebnici si nelegiuiti! Ma-nfior! As vrea sa pot fugi, sa ma ascund, dar nu am unde! El este! Ati ucis Insasi neprihanirea! Si acum L-ati parasit cu totii...
Voi sta eu langa El si voi varsa eu lacrimile voastre, ma voi tangui pentru ocara ce ati chemat-o asupra voastra!

E noapte tarzie! E trist! Totul parca a intrat in amortire. Pana si greierii au uitat cantecul lor de noapte, iar luna pare inghetata..

Ce vad oare? Cine este faptura aceasta a carei lumina ma impiedica sa-I vad chipul? Oh! Nenorocitul de mine...Imi arde privirea....Se ridica....dar....a inviat! Pleaca.

Am adapostit, la fel ca pestele odinioara pe Iona, un profet.

Autor: Anca Lapuste
sursa
Pumnul care loveste - MEMORII



Inca de cand m-am nascut mi-au spus ca seman cu tata, o bruta fara mila, cu unghii murdare si pielea batucita. Mi-a placut intotdeauna sa lovesc, sa simt durerea aproape, sa simt frica in trupul pe care-l amenint. Mi-a placut intotdeauna sa domin prin forta, sa nu raman dator, sa lovesc si celalalt obraz, cu rautate. Am fost intotdeauna strans si incordat ca un arc, iute la manie si pus intotdeauna pe harta. Nu tineam minte ca lumina soarelui sa fi vazut vreodata intunecimea si adancimea palmei mele… inauntrul meu era ca o grota fara lumina.

Imi castigam existenta prin munca fizica, lovind, strivind, ranind. Mi-am facut intotdeauna dreptate singur, invingand ratiunea si simtirea.

[...]

Auzisem de profet, cu mainile lui albe, cu degete lungi, si subtiri, cu “sufletul” la vedere. Maini ce stiau sa vorbeasca, se spunea, maini ce stiau sa daruiasca, sa vindece, sa invie mortii. Mi-as fi dorit sa-l intalnnesc sa vad ce poate… Se spunea ca ar fi strunit cu maiestrie dalta si ciocanul pe vremuri nu foarte indepartate. Nu mi-au placut niciodata palavragiii. Masura unui barbat, stiam de la tata, era data de forta pumnului.

Am fost alesi in seara aceea cei mai destoinici, cei mai intunecati si incercati, doar cei cu pumnul greu. Ni s-a dat mana libera… M-am napustit asupra Lui cu intreaga greutate a intunecimii mele…. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Atunci, lovind in trupul Mantuitorului m-am frant. N-a ramas mare lucru de mine... Azi, sunt doar o mangaiere.

Autor: Alb Daniel
sursa
Pamantul de sub cruce



“Stapane, Creatorule!
Astept porunca Ta. Spune o vorba doar si imi deschid gura si-i inghit pe toti: soldati care se cred puternici, preoti cu aura de intelepti si rasete batjocoritoare, criminali murdari, trecatori cu minte putina dar cu rautate multa ...

O vorba, Stapane, o vorba, si se vor cobori toti de vii in inima pamantului, in locuinta mortilor!

Imi amintesc, Stapane, Creatorule, cand mi-ai poruncit sa imi deschid gura si sa-i inghit pe impotrivitorii slujitorului Tau, Moise. Se credeau sfinti si demni sa se apropie de Tine, PreaInalte; insa nu-si doreau decat puterea.

Atunci, la porunca Ta, m-am despicat in doua sub picioarele lor, mi-am cascat gura larg si am primit in adancimile mele pe Core, Datam si Abiram, casele si averile lor, familiile si pe toti cei ce ii sprijineau. Tipand au venit la mine si i-am acoperit de tot.

Porunceste, Stapane! Porunceste degraba! ...si nu va mai fi cruce, nu vor mai fi cuie, nu vor mai fi toti acesti pacatosi!”

[...]

Cerul insa a ramas cufundat in tacere ...

Curand am auzit loviturile ciocanului, insotite de gemete adanci.
Apoi, dintr-o data, am fost strapuns de lemnul crucii ridicata in picioare. Ahhh!
Mai apoi, un tipat a brazdat nefirescul intuneric ce se lasase: „Tata, in mainile Tale imi incredintez duhul!”

M-am cutremurat din toate incheieturile mele. Am tremurat atat de tare ca mi s-au sfaramat pietrele. Dar gura nu am indraznit sa mi-o deschid pentru ca am inteles.

Dumnezeu il scapase pe Moise dar nu si pe Sine.

Autor: Tabita Cernica
sursa
Cuiele - Destin


Lasa-ti carnea imbratisata de osul meu, caci implinirea a ceea ce sta scris e aproape. Nicio zvacnire, nicio durere, nicio strigare, niciun inger sa nu fie in Tine, Dumnezeul de lut! Lasa-ti sudoarea sa sarute lemnul si fa din ochii Tai, Cer, caci numai Tu esti Cel ce a fost, Cel ce a plecat si Cel ce se-ntoarce.

Ia-ti viata, da-mi viata, caci moartea nu e decat chemarea vietii la viata, jertfa luata inapoi. Si Cer, da-mi Cer, mult Cer, Hristoase care esti, sa-l iau, sa-l tin pe lemn sa se usuce, sa nu fii singur...

Si lasa pacatul in bratele Tale, cuprins in palmele Tale, caci una veti fi. Si lasa nadejdea si lasa durerea si trupul cuprins in Cer si tot, caci singur vei fi.

Lasa-ti dar carnea in bratele mele, cuprinsa in oasele mele, caci una suntem...
Aici in tine, doar eu vreau sa mor frumos. Sa mor in Tine. Cuprins de carne, satul, murdar de sange. In Tine.

Autor: Alex Fintineru
sursa
Coroana de spini

Au, nu ma rupe! Ce vrei sa faci cu mine? Unde vrei sa ma duci? Vrei sa ma arunci in foc? Nu, nu! Nu vreau sa mor! Dar de ce ma faci sub forma de coroana? Pe cine vrei sa incununezi cu spinii mei? Pe EL?? Cine sunt eu sa strapung crestetul Creatorului meu? Eu nu vreau sa “musc mana care ma hraneste”, sa ranesc pe Cel ce mi-a dat viata. Asta e diferenta dintre noi si oameni: noi nu facem nimic sa ne provocam Creatorul. Iar voi, oameni rai si neintelepti, faceti tot ce puteti si provocati Creatorul cerului si al pamantului. Dar acum de ce ma obligati si pe mine sa iau parte la o umilire ca aceasta? Eu nu vreau sa intru in aceasta hora a mortii, cu atat mai mult sa fiu o unealta in mana voastra! Nu vreau sa simt caldura sangelui Lui pe spinii mei ascutiti... Voi face tot ce imi sta in putinta sa nu-L ranesc pe EL. Iar daca voi vreti sa-L loviti, va trebui sa ma apasati, sa ma fortati, pentru ca eu nu-L voi rani de bunavoie.

[...] ...Caldura sangelui Lui imi spune cat de mare este dragostea Lui pentru voi, iar voi? Voi nu faceti altceva decat Il raniti, Il umiliti, Il batjocoriti. Parca nu puteti vedea imensa Lui dragoste... Hei, Omule, nu te gandesti ca Acesta pe care tocmai L-ai scuipat a facut si cerul si pamantul? Ca soarele lumineaza chipul tau azi, doar pentru ca El te-a iubit? Nu intelegi ca iubirea Lui este infinita si ca singurul motiv pentru care piroanele Il tin pe cruce, funiile Il tin legat, crucea Ii poarta greutatea, spinii mei stau infipti in crestetul Lui este acela ca dragostea Lui nu va inceta niciodata? “Odihna nu-ti da nici pensula nici dalta, ci doar Acela care, pentru a te cuprinde, larg deschide bratele pe cruce.”

Autor: Paul Mocan
sursa
[o sa fie mai multe postari pe tema asta... nu sunt scrise de mine, dar sunt faine si m`am gandit sa le reamintesc celor care le stiu si cei care nu le`au vazut sa le vada acuma]
leapsa furata :P

1) Ia cartea cea mai aproape de tine,deschide la pagina 18, si găseşte rândul 4:
"...pus sub urmarire de catre autoritati si acuzat de vanzare de heroina."
2) Intide-ti braţul stâng pe spate cât de mult poţi. Ce atingi?
spataru scaunului :P
3) Care a fost ultima emisiune pe care ai văzut-o la TV?
da cine mai stie :)
4) Fără să te uiţi la ceas, spune ce oră este?
12:26 am
5) Acum uită-te la ceas, ce oră e?
12:24 am
6) Când ai făcut ultimul pas afara? Ce făceai?
am venit de la magazin...
7) Înainte să incepi chestionarul acesta, ce ai făcut?
ma uitam pe alte bloguri
8) Ce porţi acum?
Pantaloni de trening şi o bluza
9) Ai visat noaptea trecută?
probabil..da nu`mi amintesc :)
10) Când ai râs ultima dată?
azi... nu stiu ora exacta :))
11) Ce e pe pereţii camerei în care te afli?
doar un calendar :)
12) Care e ultimul film pe care l-ai văzut?
aaa... Night Train... care daca ma gandesc bine... cred ca l`am mai vazut :))
13) Dacă ai deveni multi-milionar peste noapte ce ai face banii?
mi`as cumpara o gramada de chesti...in primu rand masina :D
14) La ce te gândeşti acum?
nimic....
15) Dacă ţi-ai putea pune o dorinţă, şi ştii că se va îndeplini care ar fi aceea?
Să am puterea să dau timpul înapoi oricând vreau:D
16) Imaginează-ţi că primul tău copil este o fată, cum ai vrea să o cheme?
Andrea :)) ... stiu..am ceva cu numele meu :))
17) Imaginează-ţi că primul tău copil va fi un băiat, cum ai vrea să îl cheme?
Robert :D
18) Gata,asta a fost tot. Mai vrei?
nu neaparat :)

nu o dau decat lui zurliu...ca mi`e dator :P ...si cui mai vrea :)

***leapsa e furata de aici

mie pofta de o cola rece...
mie pofta de o cola rece... cu gheata... putina lamaie... si sa aud cum iese acidu din ea...

ma `nerveaza cand ma duc la magazin si imi spune vanzatoarea calma... nu avem cola, ia`ti un pepsi... da domne, io NU VREAU pepsi, vreau COLA... daca voiam pepsi ceream pepsi de la inceput ;)
si... nu, nu vreau sa ma las de cola... cum unii nu vor sa se lase de fumat, altii nu vor sa se lase de baut alcoale... si tot asa... si culmea... fiecare stie la ce nu face bine lucru care il bea/fumeaza...
cola e un rau necesar =))))) ...daca ma las de cola....tre sa ma apuc de altceva... si nu stiu de ce... si asa ca mai astept... pana cand?! ...om trai si om vedea ;)

un pahar de suc din partea mea... sa va cada bine ;)

*** si nu`mi place nici faptul ca in unele locrui are doar pepsi...si nu are cola... ma refer la terase si dinalea :)

* da sa nu aud de cola light sau cola zero... ca fac urat :D

PS. o sa fiu matusa in curand :P :))
rugaciunea de seara
Tatal nostru care esti in Ceruri...
Da!
Nu ma-ntrerupe! Tocmai ma rugam.
Dar m-ai chemat....
Sa te chem? N-am facut asa ceva!
Ma rugam... Tatal nostru care esti in Ceruri...
Uite, ai facut-o din nou.
Sa fac ce?
M-ai chemat! Ai zis „Tatal nostru care esti in Ceruri..." Iata-ma! Ce s-a intamplat?
Dar nu vroiam sa zic nimic... Eu doar... stii Tu. Imi faceam rugaciunea de seara. Intotdeauna imi fac rugaciunile. Ma face sa ma simt bine, sa stiu ca mi-am facut datoria.
OK, in regula, continua atunci!
Iti sunt recunoscator pentru multele binecuvantari...
Stai un pic! Cat de recunoscator?
Poftim?
Cat esti de recunoscator pentru "multele binecuvantari"?
Eu... ei, bine.... Nu stiu... Ce-ar trebui sa spun? E doar o parte din rugaciune... Toata lumea spune ca trebuie sa ne exprimam recunostinta...
Oh, bun... Cu placere! Da-i drumul!
Sa-i dau drumul?
Cu rugaciunea....
Oh, da. Sa vedem... Sa-i binecuvintezi pe bolnavi si pe saraci, pe toti cei in suferinta si in nevoie
Chiar asta vrei?
Sigur ca asta imi doresc!
Tu ce faci pentru asta?
Sa fac? Cine, eu? Nimic, cred… Cred ca ar fi bine daca ai conduce Tu aceste lucruri aici, pe Pamant. Sus ai reusit deja, asa ca oamenii nu mai trebuie sa mai sufere intr-atat.
Aha…. Tu te lasi condus de mine?
Sigur! Merg la biserica, platesc zecimea, nu fac…
Nu asta te-am intrebat… Ce zici despre felul tau de a fi? Avem o problema aici… Iar prietenii tai si familia ta sufera… Si apoi, felul de gestiona banii… Totul e doar pentru tine… Iar ceea ce citesti…
Inceteaza sa ma mai mustruluiesti! Sunt la fel de bun ca si ceilalti pe care ii vezi saptamana de saptamana la biserica
Imi cer scuze! Credeam ca te rogi pentru cei in nevoie…Daca era asa, trebuia sa ii ajut pe cei ce se roaga pentru asta. Asa, ca tine…
Bun, cred ca avem cateva probleme, Daca tot le-ai pomenit. As putea vorbi despre ele…
Si eu, de asemenea….
Uite, Doamne… Trebuie sa terminam, Dureaza prea mult,
Mai mult decat de obicei…
Binecuvinteaza-i pe cei misionari Astfel incat sa gaseasca usi deschise si oameni cu inima curata…
Asa ca Alexandru?
Alexandru?
Da, tipul de la colt.
"Acel" Alexandru… Da' asta bea si fumeaza la greu si nu cred ca a calcat vreodata intr-o biserica.
Ai cautat in sufletul lui, in ultimul timp?
Eu? Nu! Cum sa…
Ei bine, eu am facut-o. Si este unul dintre acei „cu inima curata" despre care tocmai te rugai.
Bun, atunci ajuta-i pe misionari sa ajunga la el…
Nu se presupune ca si tu esti un misionar? Credeam ca mesajul meu a fost clar…
Da' stai o boaba! Ce-i asta? Ziua „Criticati-ma, va rog!"? Eu imi fac datoria, urmez sfaturile Tale de a ne ruga, chiar daca cineva tot sta pe capul meu si-mi scoate in evidenta toate problemele…
Tu m-ai chemat. Si iata-ma aici! Continua sa te rogi!
Sunt interesat de continuare. Doar daca nu cumva ai schimbat ordinea… Poti continua…
Nu vreau!
Exista vreun motiv pentru asta?
Stiu ce vei spune…
Pune-ma la incercare si vei vedea.
Si ne iarta noua greselile noastre asa cum iertam si noi gresitilor nostri
Si lui Cristi?
Vezi? Stiam eu… Stiam ca o sa aduci vorba despre el.
Uite, Doamne, a imprastiat minciuni despre mine… Si-am fost dat afara de la serviciu… Iar toti colegii cred acum ca sunt un nemernic fara ca eu sa fi facut nimic…Am sa i-o coc eu!
Dar rugaciunile tale, cum ramane cu ele…
Nu inteleg ce vrei sa spui…
Ma rog, cel putin esti sincer, cred ca iti place sa porti bagajul acesta de amaraciune peste tot, asa-i?
Nu, deloc… Dar imi va fi mai bine imediat ce-l ard…
Vrei sa stii un secret?
Care anume?
Nu-ti va fi mai bine! Ci din contra… Crede-ma! Il vei ierta si te voi ierta…
Doamne, cum sa-l iert pe Cristi?
Atunci eu nu te pot ierta…
Cu nici un chip?
Cu nici un chip! Dar inca nu ti-ai terminat rugaciunea, Continua…
O, da… Stapaneste-mi, Doamne, instinctele ca sa nu cedez ispitelor.
Bun, voi face asta. Dar incearca sa nu te mai gasesti in postura de a fi ispitit.
Ce anume vrei sa spui?
Renunta la a mai pierde vremea printre rafturile magazinelor si in fata ecranului odata si odata, n-ai sa mai poti face fata si vei fi prins! Si atunci nu ma folosi ca pe o portita de scapare
Ca o portita de scapare? Nu-nteleg…
Ba da! O faci de multe ori, cand te gasesti intr-o situatie de criza - Atunci alergi la mine… "Doamne, ajuta-ma si de data asta si promit ca n-am s-o mai dau in bara din nou". E uimitoare cat de sincer si de des te rogi cand esti in necaz. Iti amintesti de invoielile pe care erai gata sa le faci?
Eeeee, nu stiu… Cred ca da…
Cum e cu promisiunile?
Ei, Doamne… Imi pare rau!
Si mie! Hai, sa iti termini rugaciunea…
Doar un minut! Vreau sa te intreb ceva… Intotdeauna imi asculti rugaciunile?
Fiecare cuvant. De fiecare data!
Atunci cum de niciodata nu mi-ai vorbit pana acum?
Cate ocazii mi-ai oferit? Nu dureaza prea mult de la AMIN-ul tau si pana pui capul pe perna. Nu apuc nici macar sa trag o rasuflare… Crezi ca as putea raspunde?
Daca ai putea, cu siguranta ti-ai dori…
Nu, Daca tu ti-ai dori! Copilul meu, eu intotdeauna vreau...
Doamne… imi pare rau!… Iarta-ma, te rog…
Am facut-o deja! Si-ti multumesc ca m-ai lasat sa te intrerup!
Uneori, imi e dor sa-ti vorbesc… Noapte buna! Te iubesc!
la gratar... fara gratar
asta nu o mai stiati, ca poti pleca la gratar... fara gratar... vineri am decis ca sambata sa mergem la gratar, zis si facut... sambata dimineata la 10 ne intalnim sa plecam... ne adunam toti care trebuiau sa mearga... bagam tot in masina...lemne, topor, carbuni, si restu... plecam... mergem catre Balea....undeva pe dupa Cartisoara... la un moment dat cand mai avem vreo 10 km... nu-stiu-care da sa se uite in portbagaju busului... si are curaj sa intrebe: 'da grataru unde`i?!' =)) ... 'cum unde`i'... 'ii acolo'... 'ba nu e'... 'sigur?!'... si tot asa pana ne`am convins ca nu e :D ... sunam masina din spate, 'am uitat grataru acasa'... noi radeam toti, logic... evident, din cauza asta ei nu ne cred... din prima... ca intr`un final cu insistente ajung sa isi dea seama ca nu glumim... o idee se aude 'putem sa facem si carnea pe disc'[noroc cu discu :))] ... merge, dar... noi vrem gratar... de pe gratar... bine ca pana la urma am facut rost de un gratar de la cunostiinte care locuiau pe unde treceam noi in drum spre gratar... da o fost tare faza....
noi mergem la gratar, da grataru e dupa poarta =)))
Legenda papadiei
  La inceputut lumii Dumnezeu a trimis un inger la toate plantele ca acestea sa spuna cum vor sa arate.
  Numai papadia nu stia ce sa-i spuna ingerului asa ca el a mai lasat-o o zi sa se hotarasca.
  In ziua aia papadia rugandu-se a dat cu ochii de soare si vazand cat e de frumos s-a hotarat sa arate ca el, sa-i zica ingerului ca vrea sa fie galbena si frumoasa ca soarele.
  Apoi vazu luna si se razgandi, vroia sa arate ca luna.
  Sa fie alba, rotunda, frumoasa.
  Apoi vazu si stelele si ii placura si acelea.
  Cand veni iar ingerul la ea nu stia ce sa zica, vroia sa fie ca soarele ca luna si ca stelele, nu era hotarata.
  Asa ca Dumnezeu i-a indeplinit toate dorintele.
  De aceea papadia e la inceput galbena, apoi alba si daca sufli peste ea se imprastie ca stelele.
harnici copiii lu mama :))
azi m`o apucat si pe mine si pe Dani harnicia... facem... dregem... culegem... adunam de prin camere... aspiram... toate bune si frumoase... uai ce harnici am fost... vine mama dupa un timp in inspectie :))) ...noi eram la TV deja... se uita la noi... rade... si zice: "da pragu ala cine`l aspira?!" :)))) ... cum avem camerele una langa alta... el nu o aspirat si pragu de catre camera mea, ca doar nu`i a lui :) ... eu cand am aspirat, am inchis usa... si pragu e catre camera lui :))) ...doar nu ma apuc sa aspir prin usa :)) ...


acuma ...pragu cine`l aspira? :))
leapsa - zuPPazThaR`s reply
de la leapsa asta [pentru ca nu i se potrive pe blog...]

1.Mama
2.Hani
3.Vlad
4.Mircea
5.Horatiu
6.Alina
7.Moni (prietenii stiu)
8.Alexandra
9.Radu
10.Paul

Este 4 cel mai bun prieten al tau? Nu
Esti ruda cu 2? Nu
Fac numarul 5 & 8 un cuplu minunat? Da
Cati ani are 10? ...25
Unde te`ai intalnit prima oara cu 7? ...Scoala
Spune ceva frumos despre 1: e mama...mai frumos nu se poate :)
Ai putea sa traiesti vreodata cu 3? In sensu' de colegi de apartament...probabil
Dar 6 & 9 alcatuiesc un cuplu frumos? Neah
Ti`ai dat vreodata intalnire cu 8? Da
Dar cu 5 ai vrea sa iesi? Am iesit chiar
Ai dansa cu 3? Daca ce am facut la cabana e dans...probabil
1 e timid? putin
Mergi la scoala cu 2? Da
Ai face orice pentru 10? As face multe
Cunosti vre`un secret despre 4? N'am idee?!
Ai incredere absoluta in 7? Nu
Care arata cel mai bine? 1
Care e cel mai galagios? 2
Cu care vorbesti cel mai mult la telefon? 2
cuvinte... de azi
parc. soare. cald. banca. copiii. bucurie. poze. lumina. bibicleta. noi. senin. prieteni.  caldura. sambata. libera. gratar. rasete. albastru. liniste. piticii. verde. minunat. eu. flori. muzica.

cine te`a sunat ultima data? [leapsa]
Ia`ti mobilu... uitate la lista cu apelurile receptionate si scrie primele 10 nume a celor care te`au sunat, daca se repeta vre`unu sari peste[il treci doar o singura data]
1 Fra
2 Lucica
3 Anku
4 zuPPazThaR
5 Blonda
6 [fara nume...] ...nu stiu cine era... ca a fost greseala :) ...modific...pun al 11'lea ca sa pot raspunde la intrebari...deci e Max
7 Camy
8 Clau
9 Alexandra C.
10 Cri$tin@


Si acuma cateva intrebari: [numarul se refera la persoana care e la numaru ala in lista de mai sus]
Este 4 cel mai bun prieten al tau? ...e printre ei :P
Esti ruda cu 2? nu
Fac numarul 5 & 8 un cuplu minunat? =)) nu prea :)))) ....
Cati ani are 10? ...18 :>:>
Unde te`ai intalnit prima oara cu 7? ...da cine mai stie... :)
Spune ceva frumos despre 1: la multi ani, in primu rand :D ... si e fratele meu :)) ...se paote ceva mai frumos de asta? :))
Ai putea sa traiesti vreodata cu 3? ... cu cumnata... cum sa nu... :P
Dar 6 & 9 alcatuiesc un cuplu frumos? ... nu...
Ti`ai dat vreodata intalnire cu 8? nu, ca`i soramea :))
dar cu 5 ai vrea sa iesi? ...co blonda...la inghetata :) ...sa mance fara mine >:P
Ai dansa cu 3? nu...ca`i insarcinata si nu poate ;))
1 e timid? niciodata :D
Mergi la scoala cu 2? nu
Ai face orice pentru 10? aproape >:D<
Cunosti vre`un secret despre 4? ...nu stiu...poate :)
Ai incredere absoluta in 7? ...nu chiar :P ...da am incredere :)
Care arata cel mai bine? :)) asta deja`i naspa :)) ...toti si nici unu :))
Care e cel mai galagios? 5 :-"
Cu care vorbesti cel mai mult la telefon? 4 :P



si o transform in leapsa si o dau... o dau... da o dau... la Dianna, zuPPazThaR, Remus, zurliu, SilentPotato, Tybi ...doar daca vor sa o faca... daca nu...treaba lor :P ...si luati toti care treceti pe aici....si daca o preluati... lasa`ti un cometariu sa vad si io :P
cine`i tipa?!



cine`i tipa care apare la un moment dat pe scena? :D
Clicky Web Analytics