leapsa...cu branduri
nu prea am inteles care`i faza...dar, asta mi`a iesit mie azi :D
leapsa e de la zurliu 

 
...si nu mai dau la nimeni :D :P ...nu de alta da nu stiu sa va zic care`i faza...
nu, n`am murit :)
am rămas doar cu câteva sechele după ce am scris licența, cum ar fi: ă ș â î ț :))
...am descoperit ca și de la țânțari poți lua sida, așa că aveți grijă ce țânțari lăsați seara în casa, luați-le certificatul medical :))
și acuma m-am plictisit de toate, vreau sa plec în lume și să uit de toate, să nu mă mai întrebe nimeni de sănătate, să nu mă mai încurce nimeni în trafic, să nu mă mai trezească alarma de la telefon că am treabă, să stau și să nu mai fac nimica așa o perioada...nedeterminată...să nu mai conteze nimic, în afară de ce vreau io :P .

hev ă nais dei!!!

și un banc :D ...

Un oltean si un ardelean erau intr-un tren.
Olteanul: M-a facut muica oltean, maaa!
Ardeleanul: No, iart-o !
Alcool / bautura / betie
Alcoolul conserva fiintele moarte, dar le ucide pe cele vii.
 
Betia este o forma de nebunie voluntara.
 
Demnitatea nu poate fi conservata in alcool.
 
Carciumarului ii sunt tare dragi betivii, dar nu-i vrea ca gineri!
 
Una dintre cela mai mari inselari de sine pentru o natiune este sa creada ca, prin betie, poate ajunge la fericire.
 
Betia si prosperitatea nu stau deobicei la aceiasi masa.

In vechime cumpatarea in bautura consta in a bea pinala trei pahare. Cel dintii pentru sanatate, cel de-al doilea pentru placere, cel de-al treilea pentru somn. Plaut
 
Iata ce a scris un medic despre bautura: Alcoolul face nasul rosu, ochii vineti, ficatul cenusiu, noptile albe, zilele negre, inima albastra si viitorul intunecat.
 
Saracia nu duce pe nimeni la betie fara consimtamantul celui in cauza, dar betia duce la saracie, fie ca ne place sau nu.
 
Pot darui creierilor mei altceva mai bun decat alcool.
 
Bautura este pentru creier ceea ce este nisipul pentru rulmentii unei masinarii. (Thomas A. Edison)
 
Celor ce beau ca sa-si inece necazul trebuie sa li se spuna ca el stie sa ...inoate!

Un alcoolic nu este unul care bea prea mult, ci unul caruia i se pare ca intotdeauna bea prea putin.
 
Bautura ta duce la castig - pentru spitale, pentru ambulante, pentru soferi, pentru doctori, pentru cadre medicale, pentru avocati, pentru salariatii de la morga si pentru gropari.
 
William Pen, intemeietorul Pennsilvaniei, cauta din rasputeri sa-l convinga pe un betiv sa se lase de bautura. "Vreau, domnule, dar nu pot! Cum sa fac?" "Este la fel de simplu ca si intinderea degetelor de la mana!" "Cum asa? Invatati-ma si, pe cinstea mea, va promit ca voi face!" "Iata cum: ori de cate ori vezi in mana ta un pahar sau o sticla cu bautura, intindeti repede degetele inainte ca sa duci la gura! N-ai sa te mai imbeti niciodata! Amuzat de simplitatea planului, victima betiei a plecat zambind. S-a hotarat sa incerce si ...a reusit!
 
Paharul de gin ii spuse sticlei de sampanie: "Stii, n-oi fi eu prea dus la scoala, dar ceva matematica tot stiu sa fac! Adun necazuri pe capul omului. Scad banii din buzunarul lui. Ii inmultesc necazurile. Ii impart averea cu carciumarii, asa ca nu-i mai ramane decat o fractie din ce-a castigat. Iau dobanda din munca lui si-i reduc sansele de sanatate si viata lunga.

"Sunt cel mai mare criminal din istorie. Am ucis mai multi oameni decat toate razboaiele lumii. I-am transformat pe oameni in brute. Am adus nefericire in milioane de camine. I-am redus pe multi tineri promitatori la nivelul unor epave deznadajduite. I-am rostogolit la vale multimi nenumarate. I-am distrus pe cei slabi si i-am slabit pe cei tari. I-am inebunit pe cei intelepti si i-am transformat pe nebuni in saltimbancii lumii. Cei nevinovati si ne’ncercati imi cad lesne prada. Nevasta parasita ma cunoaste bine si nu le sunt strain copiilor care n-au de mancare. Parintii care si-au coborat tristi in mormant perii albi mi-au simtit muscatura. Am ruinat milioane si, nesatios, ma arunc flamand sa inghid inca altele, si mai multe. Numele meu este: ALCOOL!"

Clicky Web Analytics