e aprope parcu?! DA(de`unde)

nu`mi place sa merg pe jos. :)
ieri prin Craiova...eram cu un grup si voiam sa ne plimbam si intrebam pe cineva unde e parcul 'numaistiucare'... si zice pai e aproape... mergeti inainte la stanga si in stanga il vedeti la un moment dat...si am mers vreo 40 de minute....si nu la plimbare... deci io nu inteleg cum la oamenii astia de la orasele mai mari, in general, cand intrebi cat mai e pana 'acolo' ei zic aproape chiar daca e juma de ora de mers pe jos... cred ca departe incepe de undeva de dupa o ora... oricum nu ma mai iau dupa dinastea :)) data viitoare...cu masina :) ..sau intreb in km/minute de mers =))
Lifehouse - Everything / Skit



*** am postat si raspunsul la ghicitoare mai jos :)
timpul...

Time is free, but it's priceless.
You can't own it, but you can use it.
You can't keep it, but you can spend it.
Once you've lost it you can never get it back.
ghici ce`i?!
It is free, but it's priceless.
You can't own it, but you can use it.
You can't keep it, but you can spend it.
Once you've lost it you can never get it back.

*** nu se dau premi, cine ghiceste poate fiericit pana la adanci batraneti si sa se dea mare ca a ghicit :D ...pe de alta parte daca cautati pe net raspunsul, nu`l scrieti aici... nu ma intere sa gaseasca cineva raspunsu ci sa il ghiceasca :P
noaptea... nu doarme toata lumea
...nici macar eu... si ma gandeam sa scriu ceva pe aici ...da nu prea stiu ce sa scriu..despre ce...desre cine...
baaa da.... faza azi :)) ... la semafor o tanti..adica eu... statea frumos la rosu si astepta culoarea veerde...cand deodata poc... se uita in spate era un nene cu binoacle de 15...dadea unpic cu spatele...io ies...sa vad ce sa intamplat... nenea ala cica " Ma scuzi da ma uitam la telefon" =)))) :)) hahahahahahaaaa... bine o avut noroc ca nu o facut nimic... ca ii ziceam io de telefoanele lui :))

 ...imediat o sa doarma si eu... aaa si azi mi`am dat seama ca o inceput scoala :))
scrii sms / conduci ?!


eu o singura data am vrut sa dau un sms la volan, si dupa vreo 2-3 litere am renuntat :)
declaratie oficiala!!!
vreau sa anunt lumea`ntreaga ca nu`mi palc cainii... de nici o rasa si nici o culoare...

de ce am spus asta?!
pai azi cand veneam acasa... am dat un test de tipete :D ... deci m`am vazut la propriu mancata de caine... noroc cu femeile alea ca l`o chemat...cica il stiau...[si le auzeam 'vai saraca fata ce frica i`o fost'... si dinalea ca el simte ca mie mi`a fost frica... pai daca vine fugind spre mine si mai si latra...trebuia sa o iau la fuga spre el cantand?!] ...am ajuns acasa si mi`era un cald de nu stia nimeni ce am...respiram inca repede... si spuneam "uai da era sa ma manance cainele ala" ...daca nu erau femeile alea acolo... eram acuma la spital probabil... sau inca manca cainele din mine :)
...daca il vad vreodata cand is cu masina promit pe roz ca ma sui pe el si dau si cu spatele... asta ca sa nu mire pe nimeni moartea lui :))
... oricum pe jos nu mai dau pe acolo :P


aaa si ca sa va imaginati.... am pus o imagine cam cum se dadea ala la mine... avea vreo 10 cm pana la picioarele mele... bine cainele nu e asta din poza...ca n`am stat sa`l pozez... oricum asta da mai bine nu e asa urat ca ala... da tot nu`mi place :))
postare in vid... e goala :))
...sau poate nu!!! =))
cine vede ce am scris sa dea un semn :P
Etichete: , 10 impresii | | edit post
Clicky Web Analytics