e iar decembrie...
a venit decembrie, mi-am facut deja CD cu colinde si l-am pus sa cante in masina... inca nu ninge, asa cum ningea cand eram mica :)
dar am racit, imi curge nasu ca la robinet... si nu stiu de unde mai tot vine :)) , macar nu mai imi curge sange... cica am 4 zile de cand nu mi-a mai curs sange din nas, ca le numar mai nou, si 4 e deja mult.
nu am aer sa respir si nu am somn ca sa dorm si sa mai visez cate ceva interesant, ca am vise faine de obicei numa ca le uit dupa ce ma ridic din pat :D.

noapte buna si sa fiti iubiti :)

nu mai caut poza ca mi lene :)
8 Responses
  1. First L Says:

    Să beii mult mult mult mult mult mult ceai cu lămâie şi fără zahăr.
    Dacă te mai doare şi gâtul încearcă următorul amestec: pui zahăr într-un pahar (cam 5-6 şinguriţe) şi apoi adaugi lămâie (nu mult, doar până se omogenizează). Apoi, ca şi bomboana, lasi să se topească în gură. Asta face foarte bine la gât şi te ajuta şi dacă ai febră.

    Be loved you too :X


  2. Ai grijă cu răceala, în primul rând... Merge şi un vin fiert!


  3. Mihai Says:

    Olynth, spray nazal.
    Sa vezi ce bine dormi. Doar ca e posibil sa mai adaugi o dependenta in felul asta, pe langa aia de cola :)


  4. Unknown Says:

    multumesc de sfaturi :)
    sa speram ca va fi mai bine.


  5. Flore... Says:

    1: si eu sunt racita cobza
    2: :) colindele imi plac cel mai mult din perioada asta .Si eu am folderul special pentru luna decembrie a fiecarui an :)


  6. Anonim Says:

    Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj


  7. Mihaela Says:

    Si eu intentionez sa-mi fac un cd cu colinde :) Cat de curand...poate ne propui o lista cu melodii.
    Ai grija cu raceala, iti urez multa sanatate.


  8. Jiunimea Says:

    Salut!

    Esti interesata de un link exchange/banner exchange?


Trimiteți un comentariu

...si tu ce mai spui?

Clicky Web Analytics