o ultima postare
pentru 2009 :)

a mai trecut un an... si va mai trece unu si tot asa... cateodata ma gandeam ca ce sec e sa sti ca traiesti asa maxim vreo 80 de ani si mori ...si gata ..de ce ai trait? ca sa ii faci pe altii fericiti? ca sa te faci pe tine fericit? sau pur si simplu ai trait ca trebuia sa traiesti si nu ai avut de ales... nu ai de ales unde sa te nasti, nici in ce familie te nasti, poate unde mori iti mai alegi ca zici ca ai imbatranit si te muti in cucamacaii ca sa mori acolo. Cateodata parca mi-as fi dorit sa am posibilitatea aia sa aleg unde sa ma fi nascut, sau sa nu ma fi nascut deloc :D ...si totusi asta nu ne alegem, poate ca asa e mai bine, stie Dumnezeu de ce suntem in locul in care suntem, si e bine sa ne amintim cateodata ca nu traim degeaba si sa traim pentru Dumnezeu, ca sa nu fi trait o viata fara rost, si fara o nadejde.

Un an nou fericit, si trait alaturi de Dumnezeu!

si un verset pentru 2010, in special pentru mine, dar si pentru voi:

Caci daca traim, pentru Domnul traim; si daca murim, pentru Domnul murim. Deci, fie ca traim, fie ca murim, noi suntem ai Domnului.” (Romani 14:8)



9 Responses
  1. Sophie Says:

    eu zilele ăstea tot mulţumeam Domnului că m.am născut în oraş, şi stau în oraş, nu în nu ştiu ce sat. wuhu! :)



  2. Unknown Says:

    un an fain şi ţie micuţo!


  3. Unknown Says:

    Sophie, intotdeauna se poate si mai rau :D ...si invers :P


  4. Mulţumim pentru urări.

    Zile pline de iubire!


  5. Flore... Says:

    La multi ani !un an nou plin de realizari si vise implinite!


  6. Cipri Says:

    Sărbători fericite și un an nou mai bun!
    La mulți ani!



  7. MISHA Says:

    Buna seara!
    Echipa Man’s Club a realizat un nou blog,defapt nu este un blog este o comunitate.Aici criticam dar si laudam tot ce tine de Romania,vedete,politica si asa mai departe.Daca sunteti interesat sa scrieti alaturi de noi contactati-ne pe mail:man_sclub@yahoo.com sau pe blog: http://romaniacii.blogspot.com si va vom trimite invitatia in cel mai scurt timp posibil!

    Multumim,echipa Man’sClub


Trimiteți un comentariu

...si tu ce mai spui?

Clicky Web Analytics