imposibil in Romania
bai deci am scris o postare intreaga si asta mi`o dat eroare cand sa postez...asta`i treaba...crezi ca mai stiu ce am scris ca sa dau "try again" ...urat din partea lor sa`mi faca una ca asta ... asa deci ce voiam sa pun...

ziceam de astia ca asa ceva nu va fi in Romania veci pururi...


si am mai zis ca m`am apucat sa colectionez zaruri... si am unu mare de tot si fain de tot...si cateva mici de tot...si de toate felurile :P ...si daca aveti si voi..aruncati`le dupa DeeA :P

mai spuneam de musca asta... ca a devenit animalul meu birou :)) ...ca doar sta pe birou cu sticla cu tot... ca acuma nu mai pot da sticla la vecina...o sa trebuiasca sa o arunc ;)) ... si cred ca tanti musca asta de incapatanata ce e isi face veacu in lumea ei din sticla pan pe la toamna... cand oricum ar trebui sa moara...nu?!

sa fiti iubiti...si invatati sa mai conduceti cate unpic de la cei de mai sus :)

***sper ca nu mai da eroare...ca nu mai incerc inca odata..

**si ma bucur ca va place noua fata a forumului...si ca nu va place...la unii din voi...ca doar nu o sa`i placa la toata lumea....si cel mai tare e cel care nu avea chef sa voteze ;) .
11 Responses
  1. În România noastră totul este posibil...


  2. Un suflet Says:

    Asta vroiam si eu sa spun.
    Ba (e cu a, nu cu ă) pardon: POSIBIL in Romania!
    Am patit-o si eu o data si de atunci m-am invatat minte sa scriu dar sa si salvez, sau sa scriu mai intai in word si apoi sa postez pe blog,sa nu ma trezesc cu surprize ca dupa ce am gandit sa leg cateva fraze logice se duce totul pe apa sambetei.


  3. Unknown Says:

    eu merg pe varianta..daca nu merge din prima...nu mai are rost...da chiar nu aveam ce face ;))


  4. First L Says:

    Foarte mişt filmuleţul... nici nu aş fi crezut că se poate aşa ceva. Dang! Se poate :)

    PS: Musc aia... mai bine îi dai drumul. Ţie cum ţi s-ar părea să fii închisă într-o cameră pe podeaua căreia sunt urme de cola amestecată cu saliva ta ? :))


  5. Unknown Says:

    sa sti ca m`am gandit sa`i dau drumu ca m`am saturat de ea :)

    ...maine ca`i duminica :))


  6. zurliu Says:

    Să ştii că musca aia o să se mănânce pe ea, până ajunge un punct mic mic mic, şi din punctul acela mic o să iasă un nou Big Bang, şi tu o să fii vinovată de distrugerea rasei umane, că ai ţinut o muscă ostatică. :))


  7. Unknown Says:

    deci...am dus sticla acuma pe balcon...i`am desfacut capacu...si daca vrea sa plece...sa plece :P ... nu ma mai priveste viata ei :P :))


  8. zurliu Says:

    Poate nu pleacă până nu îi dai daune morale. La urma urmei ai răpit musca din sânul familiei; poate i-au murit copiii de foame, soţia l-o fi căutat la 'din dragoste' şi nu l-a găsit, apoi s-a sinucis. Eh, greu acum să mai repari, coonştiinţa, dragă DeeA nu o să te lase să dormi.
    Dar, bineînţeles, dacă trimiţi mass-ul "iertare musculiţă, promit că-ţi iau viluţă" la cel putin 10 prieteni, vei avea 10 ani de viaţă liniştită fără atacuri musciliene.

    Se vede că-i 1:35? :))


  9. Unknown Says:

    dar de unde sti tu ca era "mascul"?!
    ..sa nu plece ca`i pun iar capacu :)))


  10. zurliu Says:

    pentru ca 'femela' ar fi murit până acum, nu suportă să nu vorbească cu nimeni mai mult de o zi.


  11. Unknown Says:

    :)) tare asta

    **Noapte buna :D ...am plecat


Trimiteți un comentariu

...si tu ce mai spui?

Clicky Web Analytics