AS la volan! =))
As la volan
Total: 78 puncte
71-80 de puncte
AS LA VOLAN


Desi nu esti soferul perfect, denumirea de 'As la Volan' tine sa sublinieze modul in care te privesti pe tine insuti (insati). Esti un sofer foarte bun, cu reflexe si decizii rapide si exacte, stii sa manuiesti volanul si ai curajul de a-ti asuma riscuri pentru a ajunge mai repede la destinatie.

Stilul tau de condus se aseamana cu pilotajul sportiv uneori, desi asta depinde de ziua in care te afli si de starea ta de spirit. Intr-o singura zi acum poti fi calm si sa mergi agale, dar in minutul urmator sa te iei la intrecere cu vreunul din trafic sau sa faci semne obscene vreunui prost.

Atentia iti este distrasa uneori de prea multe lucruri si ai trecut la limita de o multime de accidente. Zgarieturile insa au fost mici, iar tamponarile nu iti stau in obisnuinta. Chiar si cand o sa apara (este inevitabil), nu o sa fie din cele grave.

Totusi, ar fi bine sa ai mai putini nervi la volan. Oricat ti-ar placea viteza, sunt zone in care rulezi pur si simplu prea tare. Ai o atitudine in general dispretuitoare fata de ceilalti parteneri de trafic, ceea ce este in sine o greseala. Nu poti pretinde respect si intelegere daca nu le acorzi tu primul, nu?

Te lauzi uneori cu performantele tale la volan, desi ramai uneori uimit sa afli ca altii le-au depasit cu brio. Ai vrea ca traficul din Romania sa fie ca cel din Vest, insa de multe ori si tu te comporti fix la fel cu cei pe care ii injuri cu atata pofta.

Totusi, defectele tale sunt mai putine decat calitatile, si tot ce ar trebui sa faci ar fi sa iti improspatezi un pic cunostintele de legislatie, sa ai mai mult respect si mai multa toleranta in trafic si sa conduci mai incet in zonele periculoase. In rest, distractie placuta pe serpentine!

[daca vrei sa faci testul da clic pe 'diploma']
6 Responses
  1. Georgiana Says:

    eu mai bine ar fi sa tac...:) dar bravo!


  2. Unknown Says:

    dar tie ce ti`a iesit? :)

    ...sau de ce taci? :)


  3. Georgiana Says:

    50 de puncte...ok da n-am carnet asa ca nu se pune nu?

    p.s.: 50 era ceva de genu ca sunt faorte inceata, calma, etc..)) hihihi


  4. Unknown Says:

    pai o sa se schimbe situatia cand iei carnetu :P ...sunt sigura ;)


  5. PowerFlex Says:

    dacem un schimb de banner sau link?

    http://ecoturism-ro.blogspot.com/


  6. Anonim Says:

    61 pct - pROFESOR LA VOLAN :D


Trimiteți un comentariu

...si tu ce mai spui?

Clicky Web Analytics