adevar / provocare [3]
banuiesc ca stiti toti jocu asta...il joc si eu pe un forum cateodata, si uite ce provocare am primit:

Trebuie sa compui un Basm / Fairytale .
Conditii:
1) trebuie sa ai minim 5 personaje
2) personajele trebuie sa fie persoane de pe Aercurat (ex: DeeA, Alinamusat, Bebe , etc) , alegerea iti apartine.
3) sa aiba caracteristicile unui basm ( conflictul dintre bine si rau, intamplari fabuloase, probe, teste, cel putin o morala)
4) sa aiba o expozitiune, o intriga, un continut(actiune/conflict), un punct culminant, un deznodamant, si o expresie de final originala (ex: "am incalecat pe'o sa , si vi-am pus povesta-asa" ..ceva de genu :)) )
5) sa aiba un happy ending ! :))
6) sa incluzi fructe
7) sa incluzi si obiecte mai moderne (just for fun :)) :P)
8) sa fie absolut o compozitie proprie ! si cat mai originala :D
9) sa fie cu puncte de ortografie si punctuatie :)) :P
10) sa faci si o caracterizare indirecta/directa , prin continutul basmului la personaje (cel putin eroul si antagonistul)

...si uite ce mi`a iesit mie :))

A fost odata ca niciodata, ca daca n`ar fi nu s`ar povesti, undeva in lumea asta intr`un oras nu foarte mare, traia o familie de vampiri, erau 3 surori, una mai frumoasa ca cealata, alina era cea mai mare dintre ele, si era foarte frumoasa, fata mijlocie se numea dia, ea era putin mai frumoasa decat prima dar mai urata decat ultima [:)) asa`i in basme cel mai mic e cel mai frumos :))], mezina, ultima din familie era cea mai frumoasa fata din cate se cunosteau [normal ca asta`s io :))],dar vedeti voi fetele astea nu aveau tata, ele locuiau singure si trebuiau sa faca singure rost de sange ca sa supravietuiasca, in acel loc mai erau si alti vampiri care nu le placeau pe cele trei, dar era si un vampir care voia sa aiba grija de ele deoarece a fost prieten cu tatal fetelor, dar cand si acesta moare ucis de o maicuta cu o cruce mare de lemn, ele decid ca trebuie sa se duca in alt loc, unde vor fi mai bine primite.
Astfel isi incep cele trei calatoria spre tara vampirilor, cea mica era pasionata de condus si ca sa nu zboare asa mult si sa oboseasca au decis sa mearga cu masina, daca le oprea vre`un politist acesta nu traia mult, pentru ca foamea era mare [=))]. Merg ele cale de multe zile si intr`un final ajung la o poarta imensa de fier pazita de 2 vampiri puternici, cand acestia le vad si stiu ca ele nu sunt de acolo, se duc sa o cheme pe sefa lor [Kr!s]. Ei nu`i place sa fie deranjata din timpul ei asa ca fetele tre sa mai astepte la poarta pana trece de ora 22.15, atunci cand Kr!s este dispusa sa primeasca pe cineva inauntru. La ora 22.15 aude un bubuit in usa, erau gardienii, care au venit sa o cheme la poarta sa vada ce vrea sa faca cu cele trei, le primeste in tara lor, sau le goneste in alta parte. Ea vazand ca sunt frumoase si ca nu le cunoaste le intreaba de unde vin si tot felul de lucruri despre ele si familia lor, hotaraste ca ele pot intra in tara ei, dar intai trebuie sa treaca niste probe ca sa fie acceptate ca cetateni cu drepturi depline in tara vampirilor, daca una din ele nu poate sa treaca toate probele nu va fi primita niciuna. Fetele sunt de acord si decid sa se ajute in probe cat de mult posibil.
Prima proba se dovedeste a fi una destul de usoara, trebuiau sa joace Dyna impotriva campionului pe tara, joc la care toate trei erau experte, pentru ca jucau acasa foarte mult [:))], joaca alina prima, fiind cea mai mare, in 10 minute il bate, dia joaca si ea, il bate in 8 minute, iar DeeA[adica io :))] il bate ce mai repede, in 5 minute, devenind astfel noul campion pe tara la acel joc [=))].
A doua proba era ceva ce nu le facea lor placere, trebuiau sa prinda trei oameni, sa le suga sangele, si sa`i aduca acolo ca dovada ca au facut acest lucru. Pentru ca au decis sa faca toate probele posibile in echipa au desis ca aceasta este una posibila de facut asa, aveau deja 3 oameni in portbagaj, le`a oprit politia de trei ori, deci v`ati prins cine e acolo [:)))]. Lor le place sangele, dar nu le place sa faca asta ca o proba, dar pentru ca trebuie, de data asta o fac. Li s`a spus ca trei dintre victime trebuie sa fie fete. Pentru ca li s`au acceptat si cei trei politisti din portbagaj, le mai trebuiau 3 baieti si 3 fete. Fetele noastre incep cautarea din acea noapte, se intorc pline de sange dupa vreo 3 ore in care au cautat victimele, asteptandu`le la iesirea dintr`un local.
Si toti stim ca se crede ca un om care mananca usturoi crede ca este protejat de muscatura vampirilor, se crede ca le este frica de asa ceva, ultima proba era una prin care cele trei trebuiau sa isi dovedeasca taria trupurilor, fiecare avea pregatita o victima care mancase usturoi [:))))] si careia trebuiau sa`i suga 200 ml de sange, si sa supravietuiasca, asta era testu final, test de care nu mai trecuse un vampir de muuuuuult timp. Dar se putea ca una din ele sa bea 600 ml sau sa bea doar doua din ele. Dia, cea mijlocie nu putea sa faca acest lucru, ea de cand a fost mica nu putea suporta nici macar mirosul de usturoi dar sa mai bea si sange care are acest lucru in el, fetele nici nu au pus problema asa. Astfel alina si DeeA trebuiau sa bea fiecare cate 300 ml. Ele erau obisnuite cu acest gust, lucru nestiut de cei din acest loc, deoarece cele doua cand au fost mici au cazut intr`o lada de usturoi si au mancat atunci fiecare cate o capatana de usturoi [deci... deja nu mai stiu ce sa aberez], asa ca incep ele si beau cate 300 ml fiecare. Astfel aceasta proba este trecuta de fete, dar Kr!s nu este prea incantata, deoarece fetele sunt frumoase si cu toate ca acum nu au nimic al lor in acea tara, cu frumusetea lor vor putea sa faca multe. Lui Kr!s ii este reamintit de cei doi gardieni, Little Mermaid si Sergiu, ca este obligata sa le lase pe fete in tara vampirilor, deoarece asa scrie in Codul de Sange al Vampirului.
Fiul lui Kr!s [asta`i bebe :P :))] a fost plecat din tara in tot acest timp si intr`un final ajunge si el inapoi, vazand ca este mare galagie si haos in arena probelor se duce sa vada ce se petrece acolo, vazandu`le pe cele trei fete, si dandu`si seama ca au trecut de probe, cere mamei lui sa ia pe una din ele de nevasta [mai conteaza care? :))]. Bebe si`a luat nevasta si a plecat cu ea in anii de sange [nu de miere :))], timp in care anii li s`au parut zile si zilele minute [blabla :))]. Si au trait fericiti [pana am aprins becu :)), adica ] pana la adanci batraneti.
Si`am incalecat pe`o roata si v`am spus povestea`n data. [:))]

P.S. la nunta au mancat mere [am uitat de fructe :-S]


daca nu va place io renunt la cariera de scriitor =)))


PS. mai am doua pe aici de mai demult, daca vreti sa vedeti dati clic aici si aici.
Etichete: , , , , | edit post
9 Responses
  1. zurliu Says:

    Basm cu vampiri :))
    Dar unde-i făt-frumos-ul şi al lui merţan, pardon cal?
    Şi îţi dau dreptate, în "anii de sânge" anii li se par zile, după aceea tot restul vieţii zilele li se par ani :P


  2. Anonim Says:

    Nu renunţa la cariera de scriitor, fiindcă mi-a plăcut basmul...


  3. Unknown Says:

    zurliu,
    pai fat`frumos e bebe, fiul lui Kr!s[tina], care o ia de nevasta pe una din cele trei, are voie sa`si aleaga singur :))

    Cristian, nu cred ca mi`ar placea sa fac asa ceva [adica, sa scriu]


  4. Anonim Says:

    Cristian, ei ii place sa rada :)


  5. Unknown Says:

    Anonim, normal ca`mi place, idea e ca nu prea le am la scris, doar daca e o provocare :))


  6. Anonim Says:

    vampiri.... :)))) :))) hai ca te ai si la scris cu toate ca tu inveti altceva :P


  7. zuPPazThaR Says:

    cea mai tare faza...inceput de telenovela, continuare de drama americana cu feministe, si final de basm sub denumirea de 6 din 49
    vai cat am putut rade =))))
    Hani esti criminala :)))
    PS.Si ce crezi ca daca aveau tata le dadea el de supt :))))


  8. Unknown Says:

    nu, le proteja pe acolo de alti vampiri mai rai blaaaa.... si dinalea :))

    ... si nu mai rade :)))


  9. Unknown Says:

    Anonim spunea... vampiri.... :)))) :))) hai ca te ai si la scris cu toate ca tu inveti altceva :P


    ...pai acuma asa o compunere de clasa a 4a trebuia sa`mi iese si mie :))


Trimiteți un comentariu

...si tu ce mai spui?

Clicky Web Analytics